Window graphics

Window graphics este folosit pentru imprimări pe termen scurt sau mediu, se aplică pe suprafeţe transparente, plane sau uşor curbate precum acril, sticla, policarbonat etc.

Window graphics

Window Graphics permite o vizibilitate ridicată dinspre interior catre exterior, datorită perforatiilor dese. De asemenea, grafica este foarte vizibilă de la exterior catre interior. Folia window graphics se poate aplică numai pe exteriorul geamurilor, nu şi pe interiorul acestora.

Printul se realizează la o rezoluţie maximă de 1440×1440 dpi şi o lăţime de printare de 1.6 m.

În cazul autovehiculelor este destinată pentru reîntregirea graficii de pe suprafaţa de tablă pe geamurile laterale sau lunetă. Trebuie laminată cu folie transparentă pentru a nu se strânge apa în perforaţii şi a păstra vizibilitatea în caz de ploaie.

Window Graphics este singurul material agreat de Registrul Auto Roman (R.A.R.) pentru decorarea geamurilor mijloacelor de transport in comun, dar nu se pune pe geamurile din faţă sau pe parbriz.

Avantaje:

  • Agreat de Registrul Auto Roman R.A.R.
  • Vizibilitate ridicată dinspre interior catre exterior
  • Grafica este foarte vizibilă de la exterior catre interior

Utilizari

  • Decorarea vitrinelor fara a obtura lumina naturala
  • Decorarea geamurilor autovehiculelor
  • CE TREBUIE SA STIM
  • FISIERE ACCEPTATE
  • MODALITATI DE PLATA
  • LIVRARE SI TRANSPORT

Pentru o oferta de pret avem nevoie de:

- Cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
- Formatul printului (dimensiuni)
- Cum printăm (alb/negru sau color)
- Finisări opționale (ex. laminare)
- Orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

Adobe – .PDF, .AI, .PSD
Corel Draw – .CDR
Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.
În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.
Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

ÎN CÂT TIMP ESTE GATA COMANDA MEA?

Dacă te-ai hotărât să comanzi de la noi, atunci trebuie să știi că termenul în care este gata fiecare comandă depinde de mai mulți factori. Cu cât este mai detaliată o personalizare, cu atât timpul de realizare al comenzii poate crește. Totuși, termenele noastre limită pentru realizarea comenzilor sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare.
Nu trebuie să te îngrijorezi că ceea ce ai comandat nu va mai ajunge la tine. Seriozitatea este una dintre calitățile noastre. De asemenea, CREATIV te va anunța întotdeauna despre statusul comenzii tale prin e-mail sau telefonic și vei fi înștiințat în cazul în care comanda va avea întârzieri.

CUM VA AJUNGE COMANDA MEA LA MINE?

Vei avea la dispoziție ca modalitate de transport al produselor achiziționate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid. Comenzile pot fi livrate oriunde pe teritoriul României către o persoană fizică sau o persoană juridică.
Costul modalității de livrare este de 19 lei, iar serviciul este asigurat de către firma de curierat SAMEDAY.
Produsele noastre vor fi ambalate și transportate cu grijă pentru a ajunge la tine în cea mai bună condiție și în cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne

In cazul in care ne vei alege, nu vei regreta nimic.

CONTACT INFO

Bl. I.C. Bratianu, Nr. 73
Branesti, Ilfov

FORMULAR DE COMANDA