Panouri publicitare

Tipografia Creativ relizează panouri publicitare decorate cu autocolant sunt extrem de populare in viata de zi cu zi, utilizările lor fiind astfel practic nelimitate.

Panouri publicitare

Suporturile rigide folosite pentru acest tip de panouri publicitare sunt placile din PVC expandat sau extrudat de culoare alba (forex sau comatex), placi din plexiglas (stiplex) colorat, transparent sau opac, placile tip sandwich cu fete de carton sau carton plastifiat (kappa, foam-X), placi tip fagure cu greutate foarte redusa (polipropilena celulara), placi compozite tip dibond cu fete din aluminiu si miez de de polietilena.

În cazul panourilor decorate cu autocolant printat, montajul se poate face cu o suprapunere foarte putin vizibila, astfel incat, alaturand mai multe placi, putem crea panouri publicitare de dimensiuni foarte mari.

Tipuri

 • Panouri directionale
 • Placute informative
 • Semne de orice tip (chiar si semne de circulatie)
 • Panouri mari montate pe suprafete plane sau circulare
 • Panouri publicitare din magazine sau centre de bricolaj
 • Display-uri realizate cu panouri rigide

Caracteristici tehnice:

 • Sunt utilizate atat indoor cat si outdoor
 • Au rezistenta foarte mare la factorii de mediu si raze UV (pentru protectie suplimentara, panourile pot fi laminate cu folie de laminare mata sau lucioasa);
 • Decorarea cu autocolant poate fi realizata pe o singura fata sau fata-verso
 • Optiuni variate de decorare, de la orice imagine tiparita pe autocolant pana la panouri cu autocolant reflectorizant, autocolant translucent sau transparent, folii de sablare sau “glas decor”;
 • Calitate superioara a printului cu rezolutie 1440 DPI sau paleta larga de culori in cazul autocolantului decupat la cutter plotter;
 • Montajul se poate realiza folosind adezivi speciali, prinderi cu suruburi sau distantieri de metal – fixate pe pereti, suspendate din tavan, pe podea;
 • Versatilitate deosebita si aplicatii practic nelimitate, fara limite dimensionale (grosime, lungime si latime).
 • CE TREBUIE SA STIM
 • FISIERE ACCEPTATE
 • MODALITATI DE PLATA
 • LIVRARE SI TRANSPORT

Pentru o oferta de pret avem nevoie de:

- Cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
- Formatul printului (dimensiuni)
- Cum printăm (alb/negru sau color)
- Finisări opționale (ex. laminare)
- Orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

Adobe – .PDF, .AI, .PSD
Corel Draw – .CDR
Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.
În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.
Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

ÎN CÂT TIMP ESTE GATA COMANDA MEA?

Dacă te-ai hotărât să comanzi de la noi, atunci trebuie să știi că termenul în care este gata fiecare comandă depinde de mai mulți factori. Cu cât este mai detaliată o personalizare, cu atât timpul de realizare al comenzii poate crește. Totuși, termenele noastre limită pentru realizarea comenzilor sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare.
Nu trebuie să te îngrijorezi că ceea ce ai comandat nu va mai ajunge la tine. Seriozitatea este una dintre calitățile noastre. De asemenea, CREATIV te va anunța întotdeauna despre statusul comenzii tale prin e-mail sau telefonic și vei fi înștiințat în cazul în care comanda va avea întârzieri.

CUM VA AJUNGE COMANDA MEA LA MINE?

Vei avea la dispoziție ca modalitate de transport al produselor achiziționate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid. Comenzile pot fi livrate oriunde pe teritoriul României către o persoană fizică sau o persoană juridică.
Costul modalității de livrare este de 19 lei, iar serviciul este asigurat de către firma de curierat SAMEDAY.
Produsele noastre vor fi ambalate și transportate cu grijă pentru a ajunge la tine în cea mai bună condiție și în cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne

In cazul in care ne vei alege, nu vei regreta nimic.

CONTACT INFO

Bl. I.C. Bratianu, Nr. 73
Branesti, Ilfov

FORMULAR DE COMANDA