Flyere

Tipografia Creativ ofera servicii complete pentru flyere (fluturasi publicitari) cum ar fi: realizare grafica flyer, alegerea modelului potrivit, tiparire flyere (fluturasi publicitari).

Flyere

Daca aveti de impartit un mesaj scurt si concis este clar ca aveti nevoie de flayere publicitare pe care noi vi le putem realiza la preturi competitive, cu echipamente profesionale intr-un timp foarte scurt. Pentru ca flyerele publicitare trebuie sa fie pastrate in mana si citite de catre oamenii carora le oferiti va putem propune materialele perfecte pentru asta, iar calitatea printului va fi de asemenea de cea mai inalta calitate, fara erori sau culori amestecate.

Este suficient doar sa ne contactati si sa ne spuneti de ce aveti nevoie, iar echipa noastra va va indruma spre a face cea mai buna alegere. Avem o gama larga de materiale printabile si nu ramane decat sa va prezentam optiunile care vi se potrivesc ca o manusa.

Tipuri de flyere si volante:

Flyere DL
– Flyere în format  210×100 milimetri, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
Flyere A5
– Flyere în format 148×210 milimetri, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
Flyere A6
– Flyere în format 148×105 milimetri, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
Volanta A4
– Volante format A4, tipărite pe hârtie de 135 g/mp dublu cretată lucioasă. Tirajul minim este de 50 exemplare.
  • CE TREBUIE SA STIM
  • FISIERE ACCEPTATE
  • MODALITATI DE PLATA
  • LIVRARE SI TRANSPORT

Pentru o oferta de pret avem nevoie de:

- Cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
- Formatul printului (dimensiuni)
- Cum printăm (alb/negru sau color)
- Finisări opționale (ex. laminare)
- Orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

Adobe – .PDF, .AI, .PSD
Corel Draw – .CDR
Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.
În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.
Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

ÎN CÂT TIMP ESTE GATA COMANDA MEA?

Dacă te-ai hotărât să comanzi de la noi, atunci trebuie să știi că termenul în care este gata fiecare comandă depinde de mai mulți factori. Cu cât este mai detaliată o personalizare, cu atât timpul de realizare al comenzii poate crește. Totuși, termenele noastre limită pentru realizarea comenzilor sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare.
Nu trebuie să te îngrijorezi că ceea ce ai comandat nu va mai ajunge la tine. Seriozitatea este una dintre calitățile noastre. De asemenea, CREATIV te va anunța întotdeauna despre statusul comenzii tale prin e-mail sau telefonic și vei fi înștiințat în cazul în care comanda va avea întârzieri.

CUM VA AJUNGE COMANDA MEA LA MINE?

Vei avea la dispoziție ca modalitate de transport al produselor achiziționate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid. Comenzile pot fi livrate oriunde pe teritoriul României către o persoană fizică sau o persoană juridică.
Costul modalității de livrare este de 19 lei, iar serviciul este asigurat de către firma de curierat SAMEDAY.
Produsele noastre vor fi ambalate și transportate cu grijă pentru a ajunge la tine în cea mai bună condiție și în cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne

In cazul in care ne vei alege, nu vei regreta nimic.

CONTACT INFO

Bl. I.C. Bratianu, Nr. 73
Branesti, Ilfov

FORMULAR DE COMANDA