Felicitari si invitatii

Realizăm invitatii sau felicitari pe cartoane speciale cu dimensiuni şi moduri de pliere diferite, in functie de cerinta clientului.

Felicitari si invitatii

Felicitari

Indiferent de sarbatoare si de mesajul pe care vreti sa il transmiteti va asteptam sa realizam impreuna felicitari perfecte. Pentru ca aici, la Regata Print, proiectele dumneavostra sunt tratate cu maxima seriozitate si profesionalism. Mesajul trebuie sa ajunga la timp, deci noi suntem pregatiti sa livram comanda atunci cand aveti nevoie de ea.

Echipa noastra se poate ocupa, impreuna cu dumneavostra, de alegerea materialelor potrivite pentru felicitari de tot felul si astfel, mesajul pe care doriti sa il transmiteti sa nu fie doar unul din litere si cuvinte ci si palbabil reprezentat de calitatea si finisajele pe care noi vi le garantam.

Invitatii

Si noi vrem sa fim invitati sa ne alaturam proiectelor dumneavostra, pentru ca ne plac evenimentele si ne place sa fim mereu in actiune.

Cand vine vorba despre invitatii ne place sa spunem ca ajungem mereu la timp. Asta pentru ca livrarile comenzilor nu vor avea niciodata termene nerespectate, datorita faptului ca echipa noastra intelege ce inseamna sa iti respecti clientii si munca pe care o faci.

Design-ul invitatiilor pe care ni le trimiteti la printat poate sa fie cat de creativ doriti pentru ca noi suntem gata sa raspundem oricarei provocari care vine din partea dumneavostra.

  • CE TREBUIE SA STIM
  • FISIERE ACCEPTATE
  • MODALITATI DE PLATA
  • LIVRARE SI TRANSPORT

Pentru o oferta de pret avem nevoie de:

- Cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
- Formatul printului (dimensiuni)
- Cum printăm (alb/negru sau color)
- Finisări opționale (ex. laminare)
- Orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

Adobe – .PDF, .AI, .PSD
Corel Draw – .CDR
Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.
În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.
Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

ÎN CÂT TIMP ESTE GATA COMANDA MEA?

Dacă te-ai hotărât să comanzi de la noi, atunci trebuie să știi că termenul în care este gata fiecare comandă depinde de mai mulți factori. Cu cât este mai detaliată o personalizare, cu atât timpul de realizare al comenzii poate crește. Totuși, termenele noastre limită pentru realizarea comenzilor sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare.
Nu trebuie să te îngrijorezi că ceea ce ai comandat nu va mai ajunge la tine. Seriozitatea este una dintre calitățile noastre. De asemenea, CREATIV te va anunța întotdeauna despre statusul comenzii tale prin e-mail sau telefonic și vei fi înștiințat în cazul în care comanda va avea întârzieri.

CUM VA AJUNGE COMANDA MEA LA MINE?

Vei avea la dispoziție ca modalitate de transport al produselor achiziționate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid. Comenzile pot fi livrate oriunde pe teritoriul României către o persoană fizică sau o persoană juridică.
Costul modalității de livrare este de 19 lei, iar serviciul este asigurat de către firma de curierat SAMEDAY.
Produsele noastre vor fi ambalate și transportate cu grijă pentru a ajunge la tine în cea mai bună condiție și în cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne

In cazul in care ne vei alege, nu vei regreta nimic.

CONTACT INFO

Bl. I.C. Bratianu, Nr. 73
Branesti, Ilfov

FORMULAR DE COMANDA