DESPRE NOI

DESIGN & PRINT

TIPOGRAFIA
CREATIV

O idee plină de personalitate, creativitate și seriozitate. CREATIV a luat naștere din dorința de a ușura achiziționarea obiectelor personalizate, toate fiind aduse în același loc – cadouri personalizate, materiale ajutătoare pentru evenimente, dar și  materiale publicitare. 
Pasiunea pentru grafică și creativitate pot fi observate în toate produsele de calitate pe care le promovăm, ele fiind fundația CREATIV. Fiecare client este diferit, de aceea noi ne dorim să aducem pe piața din România prețuri avantajoase pentru produse într-adevăr de calitate, care să fie accesibile pentru toată lumea. 

Cateva cuvinte despre noi

SUNTEM MANDRI DE MUNCA NOASTRA

0
Ani de experienta
0
Cadouri trimise
0
Invitatii scrise
0
Proiecte complexe

IN CAZUL IN CARE NE VEI ALEGE, NU VEI REGRETA.
ECHIPA CREATIV PROMITE:

VARIETATE

Stim că nu este ușor să alegi un cadou pentru o persoană dragă, precum nu este ușor nici să organizezi un eveniment. De aceea, ne dorim să îți ușurăm munca cât de mult putem, propunând o varietate de produse dintre care tu poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.

CALITATE

Calitatea produselor CREATIV te va surprinde plăcut de fiecare dată. Echipa noastră știe cât de important este acest aspect pentru client și de aceea nu va produce nimic mai prejos. Indiferent de tipul sau de cantitatea produselor pe care le comanzi, calitatea nu va avea de suferit niciodată. Fiecare produs va fi ambalat și transportat cu grijă, astfel încât calitatea sa să nu aibă de suferit până ce comanda va ajunge la tine. 

CREATIVITATE

Designerii noștri aleg produsele și aspectul lor cu multă atenție, astfel încât fiecare personalizare să fie specială și creativă. Indiferent de stilul pe care îl cauți, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău printre toate produsele noastre. Atenția la detalii este nelipsită, indiferent de tipul produsului ales.

TESTIMONIALE