Carti

Tipografia Creativ are capacitatea de a tipari carti in tiraje mici si medii in forme si dimensiuni variate cu finisari complexe la calitate exceptionala.

Carti

Pentru coperti recomandam grosimi ale hartiei cuprinse intre 200 si 350g, iar pentru interior, in functie de grosimea cartii va punem la dispozitie gramaje cuprinse intre 65 si 115g. Putem execta tiraje intre 1 si 1000 de bucati la preturi competitive insa fara a face diferente de calitate, indiferent de natura publicatiei sau destinatia acesteia. Ne adresam in special clientilor care doresc sa printeze in tiraje mici si medii dar care nu doresc sa faca rabat de la calitate. Legarea se face prin brosare cu termoclei de cea mai buna calitate folosint echipamente de ultima generatie.

Caracteristici tehnice

  • Printare alb negru / policromie interior si policromie la coperta
  • Hartie de 65g -115ginterior, coperta 200-350g
  • Finisari: taiere la format, brosare, plastifiere coperti.
  • Preturile difera foarte mult cu tirajul si numarul de pagini
  • Termenele de executie difera in functie de tirajul dorit
  • CE TREBUIE SA STIM
  • FISIERE ACCEPTATE
  • MODALITATI DE PLATA
  • LIVRARE SI TRANSPORT

Pentru o oferta de pret avem nevoie de:

- Cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
- Formatul printului (dimensiuni)
- Cum printăm (alb/negru sau color)
- Finisări opționale (ex. laminare)
- Orice alte detalii pe care le consideri importante

Ne poți trimite grafica în:

Adobe – .PDF, .AI, .PSD
Corel Draw – .CDR
Altele – .TIF, .EPS, .JPEG (la o rezoluție foarte bună – min. 300dpi)
Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

La livrarea/ridicarea comenzii – numerar, pe baza facturii emise/bonului fiscal sau în sistem ramburs, la primirea coletului prin curier.
În avans, prin ordin de plată – pe baza facturii proforme. Livrarea/ridicarea comenzii va fi efectuată numai în momentul confirmării plății.
Prin bilet la ordin – numai în cazul persoanelor juridice, pe baza unui contract, negociat în prealabil.

ÎN CÂT TIMP ESTE GATA COMANDA MEA?

Dacă te-ai hotărât să comanzi de la noi, atunci trebuie să știi că termenul în care este gata fiecare comandă depinde de mai mulți factori. Cu cât este mai detaliată o personalizare, cu atât timpul de realizare al comenzii poate crește. Totuși, termenele noastre limită pentru realizarea comenzilor sunt cuprinse intre 2 si 7 zile lucratoare.
Nu trebuie să te îngrijorezi că ceea ce ai comandat nu va mai ajunge la tine. Seriozitatea este una dintre calitățile noastre. De asemenea, CREATIV te va anunța întotdeauna despre statusul comenzii tale prin e-mail sau telefonic și vei fi înștiințat în cazul în care comanda va avea întârzieri.

CUM VA AJUNGE COMANDA MEA LA MINE?

Vei avea la dispoziție ca modalitate de transport al produselor achiziționate livrarea prin intermediul unei firme de curierat rapid. Comenzile pot fi livrate oriunde pe teritoriul României către o persoană fizică sau o persoană juridică.
Costul modalității de livrare este de 19 lei, iar serviciul este asigurat de către firma de curierat SAMEDAY.
Produsele noastre vor fi ambalate și transportate cu grijă pentru a ajunge la tine în cea mai bună condiție și în cel mai scurt timp.

Contacteaza-ne

In cazul in care ne vei alege, nu vei regreta nimic.

CONTACT INFO

Bl. I.C. Bratianu, Nr. 73
Branesti, Ilfov

FORMULAR DE COMANDA